O NAMA

Kozmetički salon „ZORICA“ obiteljski je posao, iza kojeg stoji pedesetogodišnji rad (majke sadašnje vlasnice) na području kozmetičke djelatnosti.

Stečena iskustva i stalna nadogradnja vlastitog znanja, te velika predanost i kvaliteta rada, omogućili su razvoj kozmetičkog salona i stvaranje znatnog broja zadovoljnih i odanih klijenata (dvije/tri generacije u obitelji).

Sva znanja prenesena su na novu generaciju, koja je također našla svoj izričaj u kozmetičkoj djelatnosti i preuzela na sebe daljnji razvoj salona.

//www.ks-zorica.com/wp-content/uploads/2018/07/o-nama-1.jpg
50 godina s Vama

TEAM

Stručno osoblje uz stalnu edukaciju i praćenje svih novih događanja i trendova u kozmetičkoj djelatnosti, nastavlja sa istom predanošću radu i zadržavanju visokog standarda u pružanja usluga.

U cilju ostvarenja zadanih standarda u pružanja usluga, pored neprestane edukacije srtučnog tima, stalno se ulaže i u opremu/inventar kao i prostor za obavljanje usluga.

U ugodnom i opuštenom okruženju salona primit će vas ljubazno i vrlo stručno osoblje koje će s vama u suradnji odabrati najbolja rješenja baš prema vašim željama. Odlične rezultate postižemo i kod tretmana/liječenja problematične mlade kože. U našim tretmanima koristimo samo proizvode renomiranih proizvođača kozmetičkih preparata.

Ponosni smo i što smo jedan od rijetkih kozmetičkih salona koji imaju licencu Obrtničke komore za osposobljavanje novih kadrova za posao kozmetičara.
Nalazimo se u samom srcu Zagreba, u Ulici Frana Petrića 2, nedaleko Robne kuće NAMA, u blizini Trga bana Josipa Jelačića.

Poklon bonovi

U našem salonu na raspolaganju vam je velika ponuda tretmana i usluga, poklonom kojih po vlastitim željama i iznosima možete razveseliti drage osobe, bilo povodom rođendana ili u drugim prilikama.